[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ezt ne hagyd ki, 4.000 forint kedvezmény következő vásárlásodból!Marnys.hu

Szia!

Egy nagyszerű lehetőséggel készültünk számodra! Korábban regisztráltál felhasználóink közé, ezért most szeretnénk felajánlani számodra, hogy csatlakozz a Marnys Magyarország szuper közösségéhez.

Ha most csatlakozol, 4.000 forintos kuponnal ajándékozunk meg, melyet még az akciós termékekre is. Továbbá egy teljesen ingyenes nyári recepteskönyvet küldünk számodra a kupon mellé.

Nem szeretnénk kéretlen levelet küldeni, ezért mindenképpen szükségünk van a visszajelzésedre, hogy szeretnéd-e a Marnys.hu akciós értesítéseit megkapni!

KÉREM A 4.000 FT ÉRTÉKŰ KUPONOM!

Sok, nagy vitaminkapszula és tabletta bevétele helyett elég egy Marnys ampullát meginni reggelente. A jóízű, folyékony formula egyszerűen megiható közvetlenül az ivóampullából, vagy italba keverve is fogyasztható, ráadásul kiváló felszívódást kínál. Válogass termékeink közül, tegyél saját és egész család egészségéért egyszerűen, a Marnys vitaminokkal!

Üdvözlettel:
Marnys Magyarország Csapata

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert korábban regisztráltál felhasználóink közé. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gombnyomással törlünk az adatbázisból: Leiratkozás

 

open