[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Saját tulajdonú honlap 50, 40, 30 ezer Ft-értTisztelettel köszöntöm!


Elkészültek honlapajánlataink is! Érdeklődés esetén kérem legyen kedves megtekinteni őket, s amennyiben ki akarja próbálni valamelyiket, nyugodtan lépjen be a mellékelt gyakorlófelületekre.


50 EZRES (Gold honlap):

A gyakorló változat minden funkciója hajszálpontosan azonos azzal, amit Önnek javasolok érdeklődésének megfelelően. Itt nézheti meg:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlap3/ A lentebb következő gyakorlósablonnál előfordulhat hogy a grafikai külső különbözik, ugyanis a rendszer túlterheltsége miatt gyakorlásra nem lehetséges minden egyes ügyfélnél a választottnak megfelelő külön-külön gyakorlóoldalt biztosítani, de a FUNKCIÓK hajszálpontosan azonosak. A gyakorlóoldal kinyílásához és a gyakorláshoz kattintson ide:


www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas3

A gyakorlóoldal kezelését, módosítását itt tudja elvégezni:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas3/administrator/ Felh. név:  honlapgyakorlas3  Jelszó: honlapgyakorlas3

Miután belépett elkezdheti a gyakorlást és a  www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas3

oldalon ellenőrizheti a megoldásait. Mellékelem a Használati Utasítást levelem alján. Kipróbálásra ma is és holnap is rendelkezésére áll a gyakorlófelület. Amit ellenőrzött vagy begyakorolt, az pontosan ugyanúgy lesz érvényes az Önnek ajánlott honlap esetében is. Tisztelettel kérem viszont, hogy ne feledje, ez egy HONLAP EGY HÉTEN BELÜL elnevezésű akció, ezért kerül 50 ezerbe a 250 ezer feletti ugyanilyen honlapok helyett, egy héten belül ezért egy IGEN vagy NEM válasz szükséges.

 

 

40 EZRES (Silver honlap):

A gyakorló változat minden funkciója hajszálpontosan azonos azzal, amit Önnek javasolok érdeklődésének megfelelően. Itt nézheti meg:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlap2 A lentebb következő gyakorlósablonnál előfordulhat hogy a grafikai külső különbözik, ugyanis a rendszer túlterheltsége miatt gyakorlásra nem lehetséges minden egyes ügyfélnél a választottnak megfelelő külön-külön gyakorlóoldalt biztosítani, de a FUNKCIÓK hajszálpontosan azonosak. A gyakorlóoldal kinyílásához és a gyakorláshoz kattintson ide:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas2

A gyakorlóoldal kezelését, módosítását itt tudja elvégezni:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas2/administrator

Felh. név:  honlapgyakorlas2   Jelszó: honlapgyakorlas2

Miután belépett elkezdheti a gyakorlást és a www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlap2 oldalon ellenőrizheti a megoldásait. Mellékelem a Használati Utasítást levelem alján. Kipróbálásra ma is és holnap is rendelkezésére áll a gyakorlófelület. Amit ellenőrzött vagy begyakorolt, az pontosan ugyanúgy lesz érvényes az Önnek ajánlott honlap esetében is. Tisztelettel kérem viszont, hogy ne feledje, ez egy HONLAP EGY HÉTEN BELÜL elnevezésű akció, ezért kerül 40 ezerbe a 220 ezer feletti ugyanilyen honlapok helyett, egy héten belül ezért egy IGEN vagy NEM válasz szükséges.

 

 

 

30 EZRES (Green honlap):

A gyakorló változat minden funkciója hajszálpontosan azonos azzal, amit Önnek javasolok érdeklődésének megfelelően. Itt nézheti meg:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlap1 A lentebb következő gyakorlósablonnál előfordulhat hogy a grafikai külső különbözik, ugyanis a rendszer túlterheltsége miatt gyakorlásra nem lehetséges minden egyes ügyfélnél a választottnak megfelelő külön-külön gyakorlóoldalt biztosítani, de a FUNKCIÓK hajszálpontosan azonosak. A gyakorlóoldal kinyílásához és a gyakorláshoz kattintson ide:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas1

A gyakorlóoldal kezelését, módosítását itt tudja elvégezni:

www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas1/administrator Felh. név: honlapgyakorlas1 Jelszó: honlapgyakorlas1

Miután belépett elkezdheti a gyakorlást és a
www (pont) webaruhazakcio (pont) com/honlapgyakorlas1 oldalon ellenőrizheti a megoldásait. Mellékelem a Használati Utasítást levelem alján. Kipróbálásra ma is és holnap is rendelkezésére áll a gyakorlófelület. Amit ellenőrzött vagy begyakorolt, az pontosan ugyanúgy lesz érvényes az Önnek ajánlott honlap esetében is. Tisztelettel kérem viszont, hogy ne feledje, ez egy HONLAP EGY HÉTEN BELÜL elnevezésű akció, ezért kerül 30 ezerbe a 200 ezer feletti ugyanilyen honlapok helyett, egy héten belül ezért egy IGEN vagy NEM válasz szükséges

 

 

TOVÁBBI KÉRDÉSEK:

A kész honlapot www pont domain pont hu/ideazönnevejön formában fogja megkapni és az Ön tulajdonába kerül. Ön ezt azonnal feltöltheti KORLÁTLAN számú fotóval és videóval,  máris használhatja, külsejét megváltoztathatja, s innentől három választás van. Ha van saját tárhelye és domain neve átviheti oda minden módosítás nélkül, akár a feltöltött tartalommal és megváltoztatott grafikával is. Ha nincs saját tárhelye és domain neve, rendelhet ilyet (1) akár ott ahol az átadott honlap működik és akkor az új domain név alatt fog futni (2) akár bármely más tárhelyszolgáltatónál, és oda is átviheti minden módosítás nélkül, akár a feltöltött tartalommal is (3) hagyhatja ott ahol van fél évig, a tárhelyessel való jó kapcsolatom miatt fél évig nem kell a tárhelyért az ügyfeleimnek fizetnie (félév eltelte után viszont már igen).

 

Nem vállalhatom viszont a tárhelyek közötti átirányítást, mert az Ön meglévő vagy leendő tárhelyével már nem én vagyok jogi viszonyban hanem Ön, nem én fizetem a szolgáltatásait hanem Ön (és velem mint jogi viszonyban nem lévővel sok helyen, joggal, szóba se állhatnak). Tapasztalatom az, hogy a tárhelyesek az áthozatalt ha régi kapcsolatról van szó nagyon sokszor ingyenesen megoldják, ha uj tárhelyről van szó akkor pedig a tárhelyért elkérik szokott tarifát és az odairányítást szintén nagyon sokszor ingyenesen megoldják.

 

Végül még valami. Sajnos, vannak akik elkészíttetik velem ezt a Joomla motoros, 3.9 legújabb tipusú, és ezért nehezen feltörhető honlapot, kifizetik, majd a tulajdonukban lévő honlapon kezdenek el csupán gyakorolni és ebből rengeteg nehézségük és gondjuk származhat. Tisztelettel kérni szeretném ezért, hogy CSAK AKKOR RAKASSA ÖSSZE VELEM A HONLAPOT, HA A GYAKORLÓFELÜLETET KÉPES KEZELNI (a gyakorlófelület és a kész honlap kezelőfelülete teljes egészében azonos),

 

Tisztelettel,
Pap István

Leveleim tiltásához, vagy a korábbi feliratkozás letörléséhez kérem klikkeljen a Válasz gombra  és jelezze nekem.