[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Jogszerű munkáltatói felmondás és a munkaviszony megszüntetésének eseteiTitle: Online képzés szerkeszthető iratmintákkal, kitöltési útmutatóval és jogesetekkel
 


Mit tehet a munkáltató, ha elkerülhetetlen a leépítés?


A járvány ideje alatt minden cég arra törekedett és törekszik, hogy meg tudja tartani a munkavállalóit és mindent megtesz ennek érdekében. Ugyanakkor sajnos előállhat olyan helyzet, amikor elkerülhetetlenné válik a leépítés, akkor pedig mindkét félnek az az érdeke, hogy minden a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően történjen.

Mivel a felmondás témakörét a munkaügyi hatóság nem ellenőrzi, bármilyen jogvita rendezésére a bíróságon van lehetőség. Ezt pedig jobb elkerülni.

Online képzésünkkel ebben nyújtunk segítséget a munkáltatóknak, gyakorlati útmutatóval és azonnal használható, szerkeszthető dokumentumtárral. Az írásos anyagokat egy 90 perces webinárium felvétele egészíti ki, amelyben dr. Kártyás Gábor ismerteti a felmondás kapcsán felmerülő munkáltatói kihívásokat.

Jogszerű munkáltatói felmondás és a
munkaviszony megszüntetésének esetei
Online képzés szerkeszthető iratmintákkal, kitöltési útmutatóval és jogesetekkel
 
A képzés menete:
Képzésünkre időponttól függetlenül bármikor jelentkezhet. A regisztráció és a jelentkezés leadása után felhasználói fiókján keresztül, a „Kurzusaim” menüpontban éri el a továbbképzési anyagot. Így saját időbeosztásának megfelelően tud haladni az anyaggal. A kurzus teljesítése után a rendszerből tudja letölteni a tanúsítványát.

A leckéket összeállította:
dr. Palotay Pálma, munkajogi szakjogász

 

 

SkillEd – Forradalom az online oktatásban
Cím: 1139 Budapest, Váci út 91.
Tel.: +36 1 273 2090
Web: www.skilled.hu
8380/7056/4  
 
Amennyiben nem szeretne több levelet kapni tőlünk, itt leiratkozhat.