[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Saját tulajdonú webáruház 50, 40, 30 ezer Ft-értTiszteletem!

Egyetemi tanulmányaim mellett egyéni vállalkozóként is dolgozom, többféle weboldal elkészitését kínálom fel önnek - ha esetleg érdekli.

HAGYOMÁNYOS WEBÁRUHÁZ
Elnézést kérek, de a megtekintéshez szükséges linket csak igy lehet biztonsággal megadnom: www (pont) webaruhazvasar (pont) xyz/bemutato3/ ez 50 ezer ft, a bemutato2 utótagú 40, a bemutató1 utótagú pedig 30. Valamennyi, bankkártyás és paypal fizetésre, számlakészitésre, mobilos és regisztráció nélküli kezelésre alkalmas,   keresőoptimalizált mind. Mindegyikre részletfizetést és számlát adok. A feltöltés és kezelés szövegszerkesztőre hasonlít, egyszerű. A webshop saját tulajdonába kerül és akár a tárhelyén is használhatja. A döntés megkönnyitésére gyakorlófelületet szoktam adni ingyenesen azérdeklődőknek.

LETÖLTÉSES ÁRUSITÁS
Sokan a weboldalukról fizetés ellenében letölthető anyagokat kinálnak, ehhez is vannak mintáim.  
www (pont) webaruhazvasar (pont) xyz /onlinewebaruhazEhhez is tudok gyakorlófelületet küldeni igény esetén.

Ha a kétféle ajánlat közül érdekli valamelyik, jelezze ha megnézné a gyakorlófelületet. Nincs sajnos időm most másféle megrendelésre, ezért arra kérem Önt,  hogy másigényével mást keressen meg.

Tisztelettel:

Pap István Leveleim tiltásához, vagy a korábbi feliratkozás letörléséhez kérem klikkeljen a Válasz gombra  és jelezze nekem.