[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Otthonok és Kertek Magazin 2021.01.22A szürke szín lett a legkedveltebb szín az otthonokban - De miért is?
A szürke egy nagyon érdekes, elegáns és letisztul szín. Egyre nagyobb divat most a home design-ban és nem véletlenül ennyire kedvelt. Olvasd el, hogy miért szeretik manapság ennyire a lakberendezők,...
Egy kis tavasz: az aranysárga sáfrány lakásban is nevelhető
A sáfrányként is ismert krókusz kora tavasszal nyíló hagymagumós évelő növény, a fagyok elmúltával előbújik, és gyönyörű élénk – sárga, fehér, lila – színekben pompázik.
Mire figyeljünk a tavaszi gyeptrágyázásnál?
Az esztétikus, egyöntetű, élénkzöld színben pompázó pázsit elképzelhetetlen a megfelelő tápanyagok utánpótlása nélkül. De milyen gyeptrágyát használjunk és milyen műtrágyaszórót alkalmazzunk?
Kukkantson be az Ikea első fenntartható apró otthonába
Az Ikea egy aprócska otthont épített, amelynek tervezésekor a fenntarthatóság volt a fő szempont. Mérete ellenére sem fukarkodik kényelmi szolgáltatásokkal és dizájn elemekkel.
Lakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivel
Életterünket otthonná a meghittséget sugárzó és személyiségünket tükröző dekorációs elemek változtatják. Legyenek azok akár személyes emléktárgyak, művészi alkotások vagy lenyűgöző fali dekorációk.

Üdvözlettel, Otthonok és Kertek magazin | lakás - kert - lakberendezés Kérjük, olvassa el az új adatkezelési szabályzatunkat, amely itt olvasható: https://www.otthonokeskertek.hu/sites/otthonokeskertek/files/nyilatkozat/adatvedelmi-nyilatkozat.pdf

A hírlevélről lejelentkezhet az alábbi linkre klikkelve:
Leiratkozás