[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Boldog új évet és tökéletes fogazatot kívánunk!Title: Fogpótlás fájdalommentesen

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Mi is a mi legfontosabb területünk a fogászati kezeléseken belül?

A TÖKÉLETES CIRKONIUM FOGPÓTLÁSOK, amelyek hosszútávú biztonságot és gondtalanságot biztosítanak pácienseink részére. Az IMPLANTÁCIÓ területe, ami 100 %-os alátámasztást biztosít a CIRKONUM FOGMŰVEKNEK az állcsont azon részén, ahol nagyobb kiterjedésű foghiány található.

Nagyon sokan keresnek meg bennünket azzal az igénnyel, hogy „csak” néhány fogukat szeretnék rendbe tenni. Ezt mi megértjük, de fontosnak tartjuk a fogazat működésére vonatkozó alapelvek megismertetését, így a konzultáción teljeskörű információt adunk a megjelent páciens részére fogazata rehabilitációjára. Így a páciens mindent ért és reális döntést tud hozni a fogászati állapotával kapcsolatban.

Pont úgy, mint az a hölgy páciensünk, akinek leírását

Az én történetem címmel olvashatják honlapunkon.

A BioStatikára készült fogpótlás akkor válik eggyé az Ön saját fogazatával, ha az a CIRKONIUM FOGPÓTLÁS az Ön eredeti fogméretével és fogtömegével megegyezik, rendelkezik eredeti fogazata BioStatikájával (alsó felső állcsont egyensúlyi pozíciója), illetve Ön szakszerű fogszakorvosi ellátásban részesül. Ha ezek közül valamelyik hiányzik, akkor nem beszélhetünk tökéletes fogpótlásról.

Az utóbbi 2 hónapban a közösségi média, a járvánnyal kapcsolatos kommunikációk kiemelkedően sokat foglalkoztak a vitaminok jelentőségével. Sokan ennek hatására kezdtek el vitaminokat fogyasztani. Az Ekvident Fogászat az ellátott páciensei felé kiemelt figyelmet fordított eddig is a vitaminokkal kapcsolatos információk átadására.  Egy fogászati kezelés, egy tökéletesen működő CIRKONIUM FOGPÓTLÁS mechanikailag és esztétikailag támogatja az ember napi működését. Ehhez szorosan kapcsolódik a megfelelő vitamin-, és ásványi anyagszükséglet bevitele az emberi szervezetbe. Ezáltal az immunrendszer erős marad, ami nem csak a vírusok ellen védi meg szervezetünket, hanem támogatja, hogy a fogpótlások alatti élő fogazat hosszútávon egészséges és biztonságos támasza legyen az elkészült fogműveknek.

Hozza meg a helyes döntést!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be.  E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Leiratkozás »