[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Illeték: 0Ft Ügyvédi Munkadíj: 0FtTitle: Illeték: 0Ft Ügyvédi Munkadíj: 0Ft


INGYEN CÉGALAPÍTÁS!
Ügyvédi Munkadíj: 0 Ft
Illeték: 0 Ft
 
  

Ön:
 • Épp cégalapítás előtt áll
   
 • Felkészült, megbízható partnert keres
   
 • Kellő szakmai tapasztalattal
   
 • Hogy minden kérdésére választ kapjon

 •  Ami a megfelelő induláshoz szükséges
   

Ha ez igaz Önre, akkor a legjobb helyen jár! 

 

 

Hogyan történik az ingyen cégalapítás?

 • Először győződjön meg róla, hogy az itt található információk alapján minket bíz -e meg a cégalapítással
   
 • Ha minket választ, hívja a 06 30 515 1005 telefonszámot, munkaidőben, vagy kérjen visszahívást ide kattintva

 • Telefonon elmagyarázzuk a cégalapítás lépéseit
   
 • Megbeszélünk egy időpontot az ügyvédhez
   
 • Vagy a könyvelőirodába egy személyes konzultációra
   

"Már régóta érett a cégalapítás gondolata a fejünkben, és a könyvelő iroda honlapját olvasva azonnal a tettek mezejére léptünk. Éltünk nagyszerű ajánlatukkal, ahol ingyen cégalapítást és székhely szolgáltatást is kínáltak. A cégalapítás az ügyvédnőnél flottul, pontosan és szabályosan történt. Minden úgy történik, ahogy le van írva... Köszönöm"

 

7+1 ok, hogy miért irodánk a legjobb megoldás az Ön számára

1.) Adóbírság garancia:

Induló cégekre szakosodott könyvelőirodaként Magyarországon elsőként mi rendelkezünk 5 pontos adóbírság garanciával.

2.) Ingyen cégalapítás:

Magyarországon elsőként mi ajánlottunk ingyen cégalapítást, így biztos lehet benne, hogy tapasztalt partnert kap. Bízzon meg bennünket kft-je könyvelésével, cserébe átvállaljuk a cégalapítás teljes ügyvédi munkadíját, és az illetékért sem kell fizetnie!

3.) Ingyen székhelyszolgáltatás:

Próbálja ki kockázat, és kapcsolt kötelezettség mentes székhelyszolgáltatásunkat, és hálából az első 6 hónapban ezt is ingyen biztosítjuk! Leveleit átvesszük, szkenneljük, e-mailben továbbítjuk.

4.) Több mint 100 év szakmai tapasztalat:

Mérlegképes könyvelő munkatársaink Nemzetgazdasági Minisztériumi regisztrációval, és együttesen több mint 100 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

5.) Nincs hűségnyilatkozat:

Nem szerződéssel akarjuk Önt magunkhoz láncolni, hanem az elvégzett munkánk minőségével. A velünk kötött szerződéseit  bármikor, indoklás, kényelmetlenségek, kötbér, felmondási idő nélkül, azonnali hatállyal felbonthatja.

6.) Ügyvéd partner:

Társasági jogi-, és biztosítási jogi szakjogász állandó ügyvéd partnereink segítenek Önnek cége szakszerű megalapításában. Ügyvédeink a későbbiekben is rendelkezésre állnak szerződései megírásában, és a felmerülő jogi kérdések megnyugtató rendezésében. 

7.) Adóellenőr múlt:

Könyvelőirodánk könyvvizsgáló, adószakértő társtulajdonosa 8 évig volt az Adóhatóság Kiemelt Adóalanyok Ellenőrzési Osztályának ellenőre, majd osztályvezetője. Ismeri a hatóság észjárását, belső működését, hogy egy esetleges ellenőrzésen Önnek véletlenül se kelljen tartania egy rosszindulatú adóellenőr kicsinyes ténykedéseitől.

+1.) Társadalmi felelősségvállalás:

Árbevételünk 1%-ával a Bátor Tábor Alapítványt támogatjuk. Ez azt jelenti, hogy Ön nemcsak tökéletes könyvviteli szolgáltatást kap a pénzéért, de minden részünkre kifizetett 100 Ft-ból 1 Ft-tal járul hozzá a súlyosan beteg gyerekek mosolyához, gyógyulásához.

 

 

Engedélyezze a képek betöltését, ha látni szeretné ezt a fotót.

 

Kik vagyunk?

Engedélyezze a képek betöltését, ha látni szeretné ezt a fotót.

Társaságunk megbízható szereplő a könyvviteli szolgáltatást nyújtó irodák népes piacán. Büszkék vagyunk rá, hogy egyike vagyunk azon könyvelőirodáknak, akik a legnagyobb tapasztalattal bírnak az induló, frissen alapított kft-k könyvelésében. Valljuk hogy megoldhatatlan problémák nem léteznek, kizárólag megfejtésre váró, a siker igéretét magukban hordozó feladatok, kihívások.

Olyan ügyfelek könyvelését vállaljuk, akik célja nem a rövid távú nyerészkedés, hanem vállalkozásuk, cégük hosszú távú, becsületes, eredményes működtetése.

Célunk egy olyan Magyarország, ahol a becsületes vállalkozóknak nem kell tartaniuk az adóhatóság korrekt, emberséges munkatársaitól, mert könyvelésük, adóbevallásuk a legjobb kézben, érthető tájékoztatás mellett, a törvényeknek megfelelő rendben van.

 

Ingyen cégalapítás - Miért tudjuk ezt ingyen kínálni?

 • Mert szeretnénk, ha Ön kipróbálhatna bennünket úgy, hogy ennek kockázatát mi vállaljuk fel, és nem az ügyfél!
   
 • Mert cégünkben nem marketingesek vagy értékesítők dolgoznak, hanem hagyományos könyvelők, akik hiszünk abban, hogy ha az ügyfelünk egy rövid együttműködés során megtapasztalja az általunk kínált minőséget, akkor az számunkra a legjobb reklám.
   
 • Az ingyen cégalapításhoz Ön könyvelési szerződést köt velünk hűségnyilatkozat nélkül, amelyet Ön bármikor felmondhat, így semmilyen kockázatot nem vállal.
   
 • A cégalapítás után több olyan bejelentési kötelezettség, adóellenőrzési kockázat és adminisztratív feladat hárul Önre, amely miatt elengedhetetlen a frissen bejegyzett kft-k számára az azonnali könyvelői támogatás.

 

Összesen mennyi pénz szükséges egy kft megalapításához?

Ha bennünket bíz meg a kft könyvelésével, akkor az ügyvédi munkadíjat és az illetéket teljes egészében átvállaljuk Öntől! Önnek csak az első havi könyvelési díjat kell kifizetnie szerződéskötéskor, ami 19.500 Ft+Áfa (24.765)

 


Ingyen cégalapítás - gyakori kérdések:

 • Mi történik, ha nem áll rendelkezésre a 3.000.000 Ft törzstőke?
A törzstőkét a hatályos jogszabályok szerint legkésőbb az alapítástól számított 2 éven belül kell befizetni, vagy a társaság nyereségéből "kitermelni".
  
 • Kell e hűségidőt vállalnom az ingyen cégalapításért?
Nem. Nem hiszünk a hűségidőkben. A velünk kötött szerződéseit Ön bármikor indoklás, kellemetlenkedés nélkül felbonthatja.
 • Mennyi idő alatt van bejegyezve a cég?
Általában 3-4 munkanap, vagy egy hét alatt jegyzi be a cégbíróság az új cégeket.
  

 • Ki lehet, és ki nem lehet ügyvezető?
Nagykorú, cselekvőképes személy lehet ügyvezető, aki nem áll eltiltás hatálya alatt. Nem lehet ügyvezető, vagy többségi tulajdonos az, akinek cégét 5 éven belül felszámolták.
  

 • Milyen papírokra van szükség?

Az összes tulajdonos és ügyvezető személyi igazolványára, lakcímkártyájára, adókártyájára, taj kártyájára, és a székhely tulajdonosa által két tanú előtt aláírt székhelyhasználatot engedélyező nyilatkozatra. (Ha igénybe veszi fél évig ingyenes székhelyszolgáltatásunkat, akkor ezt biztosítjuk.)

 

 

 

5 pontos Adóbírság Garancia:

1. Csak a megfelelő munkatársakkal dolgozunk

Cégünkben senki nem az ügyvezető rokona, vagy barátja. Nem haveri alapon vesszük fel a munkatársakat, és általában minden felvett kollégára jut kb 100 elutasított pályázó. Könyvelőink kiválasztásánál, a szakmai végzettség, tapasztalat, releváns gyakorlat mellett elsődleges szempont a precíz munkavégzés, a monotonitás tűrés, az alacsony hibaszázalék, a megfelelő alapos, elemző személyiség.

Ha pedig tévedünk, és kiderül hogy nem a megfelelő jelöltet vettük fel, akkor határozott gyorsasággal meghozzuk a kellemetlen döntést, és elbúcsúzunk a munkatárstól.

2. Elismerjük

Aki azt állítja magáról, hogy soha nem hibázik, az hazudik. Talán saját magának is. Nem létezik olyan ember, aki mindig mindent tökéletesen csinálna, így valószínűleg a mi munkánkban is ritkán, de előfordulnak hibák. Ha mi hibázunk, nem hárítjuk az ügyfélre. Nem magyarázzuk meg, nem beszélünk mellé.

A könyvelés csapatmunka. Szükségünk van az ügyfél együttműködésére is a magas szintű munkavégzéshez. Ezért hogy később ne legyen vita, vagy emlékezet kiesés egyik fél részéről sem, jellemzően e-mailben kommunikálunk. Ez azt jelenti, hogy Ön munkaidőben bármikor el tud bennünket érni telefonon, vagy személyesen, de amit megbeszéltünk, arról fog kapni egy e-mail emlékeztetőt. Így szükség esetén mindig egyértelmű, ha a mi hibánkból történt a nem várt esemény.

3. Elérhetőek maradunk

Soha nem tűnünk el. Mi is hallottunk olyan "könyvelőről", aki az adóellenőrzés megkezdéséről tájékoztató levél átvételét követően nem vette fel többé a telefont, és úgy eltűnt, mintha a föld nyelte volna el.

Nálunk ez nem fordulhat elő. Ha a könyvelő nem tudja felvenni a telefonját, vissza fogja Önt hívni, 1-2 órán belül. Ha ez nem történik meg, Ön fel tudja venni a kapcsolatot az irodavezetővel. Ha pedig további intézkedés szükséges, ügyvezetőnk 14 éve változatlan mobilszámán, (06306548158) bármikor elérhető.

4. Kijavítjuk

Ha kiderül, hogy a munkánk során véletlenül hibát vétettünk, minden körülmények között kijavítjuk, a javítást pedig könyvvizsgálónk ellenőrzi.

5. Anyagilag helyt állunk

Az első szerződéses partnerük a könyvelőiroda megalapításakor a Generali Biztosító volt. Szakmai felelősségbiztosítással azóta is itt rendelkezünk. Soha nem kellett még igénybe vennünk, de mivel az ördög nem alszik, ez az egyik legfontosabb szerződésünk.

Biztosítási szerződésünkben a felelősségvállalás 5 éves kiterjesztéséről is rendelkeztünk. Ez nekünk 30%-kal magasabb biztosítási díjat jelent, de azért fontos, mert ha a könyvelőirodával bármi történne, az adóellenőrzésre fennálló 5 év elévülési időn belül az Ön könyvelése akkor is teljes anyagi biztonságban van.

Szakmai felelősségbiztosításunk éves keretösszege 100 Millió Ft, káreseményenként pedig 20 Millió Ft értékig tudunk helyt állni.

Sajnos a könyvelőknek nem kötelező szakmai felelősségbiztosítást kötni, így gyakran ennek a díján spórolva meg sem kötik, vagy olyan alacsony összegre, ami gyakorlatilag semmire sem elég.

Az adóhatóság minden esetben a céget bünteti, nem a könyvelőt. Ezt követően pedig Önnek kell polgári peres eljárással behajtani a kárt a könyvelőn. Ha a könyvelőnek nincs megfelelő vagyona, vagy az Ön cége a jogerős ítéletig belerokkan az adóbírságba, akkor pedig sajnos nincs mit tenni.

A mi szakmai felelősségbiztosításunk éves díja egy családi nyaralás értékével vetekszik, de én csak akkor tudok nyugodtan pihenni, ha az ügyfeleink könyvelését megfelelő biztonságban tudom.

 

Hetente maximum 5 céget vállalunk

A cégalapítás nem futószalag, hanem alapos, precíz munka

Mi nem az azonnali meggazdagodásban hiszünk, hanem a stabil, biztonságos növekedésben. Ahhoz hogy az Ön részére valóban megbízható, alapos könyvelést tudjunk nyújtani, szükséges hogy korlátozzuk az új szerződéskötéseink számát.

Ezért hetente maximum 5 új ügyfelünk részére vállaljuk az ingyen cégalapítást. Ha a megismert információk alapján úgy gondolja hogy szívesen bízna meg bennünket a cégalapítással és cége könyvelésével, érdemes minél előbb telefonálnia!

"Az iroda nagyon jó választásnak bizonyult, hiszen magas szintű szolgáltatást kaptunk megfelelő áron. A munkatársak gyorsak és proaktívak. Ez utóbbi az egyik legjobb és legfontosabb tulajdonságunk. Minden fejleményről, változásról azonnal tájékoztatnak, és segítenek egy-egy probléma kapcsán megtalálni a lehető legjobb megoldást."

 

Engedélyezze a képek betöltését, ha látni szeretné ezt a fotót.

Engedélyezze a képek betöltését, ha látni szeretné ezt a fotót.


Ezt a levelet a W3HOST Bt. részére küldtük. Adataihoz a nyilvánosan elérhető cégnyilvántartásból jutottunk hozzá, a hatályos jogszabályokat tiszteletben tartva. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII törvény értelmében, cégek részére törvényes elektronikus reklámlevelek küldése. Ha mégis zavartuk, leiratkozáshoz kattintson ide