[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

MNNSZ Solar Garancia Szolgáltatás felhívás 

Budapest, 2015. május 22.

 

Tisztelt Napelem rendszer Tulajdonos!

 

Szeretnénk tájékoztatni Önt egy fontos lehetőségről! A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség által létrehozott Solar Garancia Szolgáltatás, mely megoldást kínál a napelemes rendszer üzemének folyamatos fenntartására, bármely káresemény esetén Solar Garancia Szolgáltató tagvállalataink munkatársai újjáépítik szerződött napelemes rendszerét.


Hogyan működik a Solar Garancia szolgáltatás?

A Solar Garancia Szolgáltatás két szinten biztosítja az Ön napelem rendszerének zavartalan üzemét

1. szint: Solar Garancia alapcsomag

    Call Center szolgáltatás: Bármely kérdés, meghibásodás, üzemszünet esetén munkatársunk áll a rendelkezésére.
      Napelemes rendszerek helyreállítása 48 órán belül - természeti csapások esetén: Villámcsapás, szél vagy jégkár, vagy bármely természeti csapás esetén a sérült napelem rendszer károsodását 48 órán belül a helyszínen felmérjük és a Solar Garancia Szolgáltató tagvállalatunk megkezdi a helyreállítást és rövid időn belül visszaállítják a napelem rendszer működőképes állapotát.
      Hibajavítás szolgáltatás: Bármely meghibásodás esetén a Solar Garancia Szolgáltató tagvállalatunk a helyszínen felméri a hiba okát és elhárítja a hibát - térítés ellenében. Jelentősebb üzemzavar, meghibásodás esetén egy árajánlatot ad a napelem rendszer javítására.
   
  Karbantartási szolgáltatás: A Solar Garancia Szolgáltató tagvállalatunk évenként elvégzi a napelemrendszer karbantartását - térítés ellenében.
       
       

2. szint: Solar Garancia All Risk csomag

    Call Center szolgáltatás: Bármely kérdés, meghibásodás, üzemszünet esetén munkatársunk áll a rendelkezésére.
   
  Napelemes rendszerek helyreállítása 48 órán belül - természeti csapások és vagyoni kár esetén. Villámcsapás, szél vagy jégkár, vagy bármely természeti csapás valamint lopás, rongálás vagy bármely vagyon kár esetén a sérült napelem rendszer károsodását 48 órán belül a helyszínen felmérjük és a Solar Garancia Szolgáltató tagvállalatunk megkezdi a helyreállítást és rövid időn belül visszaállítják a napelem rendszer működőképes állapotát.
    24 órás távfelügyelet: A telepített vagyonvédelmi rendszer elektronikusan védi a napelem rendszert és a telepítéstől függően akár a teljes ingatlant is. A kivonuló szolgálat a vagyonvédelmi rendszer riasztását követően 15 percen belül kiérkezik a helyszínre és megkezdi az intézkedést, visszatartja a tetten ért elkövetőt, és biztosítja a helyszint a rendőrség illetve a tulajdonos kiérkezéséig.
   
  Távfelügyelet szolgáltatás: Bármely string meghibásodása esetén, vagy a napelem rendszer leállása esetén értesítjük az ügyfelet a hiba jellegéről.
   
  Hibajavítás szolgáltatás: Bármely meghibásodás esetén a Solar Garancia szolgáltatásban részt vevő tagvállalatunk a helyszínen felméri a hiba okát és elhárítja a hibát - térítés ellenében. Jelentősebb üzemzavar, meghibásodás esetén egy árajánlatot ad a napelem rendszer javítására
      Karbantartási szolgáltatás: A Solar Garancia szolgáltatásban részt vevő tagvállalatunk évenként elvégzi a napelemrendszer karbantartását - térítés ellenében

 

Solar Garancia All Risk Szolgáltatás esetén a helyszín adottságaihoz igazított vagyonvédelmi rendszert telepítünk, melyet a Távfelügyelethez bekötünk.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük az alábbi linken található adatlapot töltse ki:

 

  

Tisztelettel:


 Kiss Ernő
 MNNSZ elnök

Kattintson ide adatai módosításáhozHa le szeretne iratkozni, kattintson ide!