[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ön helyesen ül irodai székében?Az emberek 90%-ának helytelen a testtartása.

Ennek a megdöbbentő adatnak az oka, hogy ülés közben könnyen megfeledkezünk arról, hogy kihúzzuk magunkat, vagy kényelmesnek érezve egyre lejjebb csúszunk székünkben. A helyes testtartás nem csak állás közben kell eszünkbe jusson, hanem ülő helyzetben is.

A helytelen testtartásnak köszönhető számos betegség például a visszér , porckorongsérv, hát-és derékfájás, vagy a székrekedés és az aranyér kialakulása. Megelőzéssel sokat tehet egészségéért!

Tipp: Ellenőrizze a nap folyamán többször is, hogy háta és dereka megfelelően legyen alátámasztva, combjai merőlegesek legyenek a talajra és talpa teljes hosszában érintse a talajt.

Nézzen szét a ChairPro webáruházban, ahol eleve olyan székek széles választékát találja, melyek ergonomikus kialakításuknak köszönhetően gondoskodnak arról, hogy fenntarthassa a kényelmes és ideális ülő pozíciót!

 

Alábbi akciós kínálatunkat ajánljuk figyelmébe, mely megbízható és kiváló minőségű gyártók termékeit tartalmazza, és ideális lehet, ha dolgozóit vagy saját magát szeretné meglepni egy hasznos ajándékkal!

Üdvözlettel,

A ChairPro csapata

Ezt a levelet a ChairPro Magyarország Kft-től kapta üzleti célból, amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni,

kérem, kattintson ide a leiratkozáshoz!