[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Kiváló minőségű alkalmi és mindennapi használat során is.Kedves Olvasónk!
A Helly Hansen egy norvégiai központú cég, mely speciális termékeket gyárt azok számára, akik tengereken vagy hegyekben sportolnak, illetve dolgoznak. A céget 1877-ben alapították a norvégiai Moss városában, 2009 óta azonban a vállalat székhelye Oslo.  Leiratkozom.
Napjainkban a Helly Hansen a szabadtéri sportfelszereléseiről, valamint a halászati segédeszközeiről ismert, azonban népszerűsége fokozatosan növekszik, köszönhetően kiváló minőségű termékeinek. A termékpalettán a téli sportok és a vitorlázás szerelmesei ugyanúgy megtalálhatják az ideális felszerelést. Emellett a vállalat neve garancia arra, hogy a sportos öltözködés hívei is kiváló minőségű alkalmi és mindennapi használat során is strapabíró lábbeliket vásárolhatnak a Helly Hansen üzletekben.
Kedves olvasónk tájékoztatjuk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el. Továbbá közöljük, hogy a levelet, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, e-mail címe az interneten található valamely publikus céginformációs adatbázisból került adatbázisunkba vagy egy nyereményjáték feliratkozás keretében.