[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A sport ruházat területén szép sikereket értel.Kedves Hölgyem/Uram!
 
Az alábbi márkát egy testvér pár, Ralph és Albert Slazenger alapította 1881-ben. Az évek során készített sokféle sportfelszerelést, tenisz ütőket, ruhákat, és golf felszerelést. Merész lépésre szánták el magukat és 1800-as években elkezdték a teniszlabda, gyártást. 1902-ben ki nevezték Slazengers céget, a hivatalos teniszlabda szállítónak a Wimbledon-ni bajnokságra. A sportruházat területén szép sikereket ért el, a termékei kiváló minőségben és széles választékban megtalálhatóak. 

A Slazenger minden olyan tulajdonsággal bír, amellyel egy valóban kiváló sportmárkának rendelkeznie kell: magas minőségű kidolgozottság, minőségi anyagok, modern design.
A márka azoknak lett kifejlesztve, akik aktívan élnek, a fair play szabályai szerint küzdenek, de nyerni akarnak. A nevezett márka célja, hogy a termékek divatosak legyenek, de maximálisan megfeleljenek a funkciójuknak, mint sport- és szabadidő viselet. Divatos, de kényelmes. Ennél tömörebben nem is lehetne megfogalmazni a hitvallást, mely ezt a márkát jellemzi.
A tornacipők sikere évek óta töretlen, a legkedveltebb lábbeliknek bizonyulnak tavasztól egészen őszig, kortól függetlenül. Megjelenésed fiatalos, lezser benyomást fog kelteni! Légy stílusos, variáld különböző ruhákkal: viseld egy laza farmerral, vászon nadrággal vagy sorttal.
Kedves olvasónk tájékoztatjuk, hogy a levelet, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, e-mail címe az interneten található valamely publikus céginformációs adatbázisból került adatbázisunkba vagy egy nyereményjáték feliratkozás keretében.Továbbá közöljük, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.