[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Energiafelhasználási szokások felméréseTitle: E.ON


Tisztelt Címzett!

Az E.ON Magyarország több mint 15 ezer elégedett vállalkozás piacvezető energiaszolgáltatójaként fontosnak tartja az együttműködést szakmai szervezetekkel, és támogatja a szakmai párbeszédeket, ezért régóta partnere a Central European Business Centre-nek (CEBC) is. A CEBC több mint egy évtizede hazánk egyik legnagyobb szakmaikonferencia-szervező cége, amely mindig gondoskodik róla, hogy rendezvényein a résztvevők első kézből jussanak aktuális információkhoz.

Engedje meg, hogy meginvitáljuk Önt a Made in Hungary – Értékteremtés Itthon, Európában című konferenciánkra, amely 2015. június 03–04-én (szerda-csütörtök) kerül megrendezésre a Győri ETO Park Hotelben.

A konferencia témája a következő lesz: Hogyan válhat Magyarország Közép-Európa Termelői központjává?

A konferencia résztvevői a legnagyobb hazai multinacionális vállalatok vezetői és a legjelentősebb hazai KKV gyártócégek tulajdonosai, első számú vezetői.

Amennyiben kíváncsi az üzleti élet jövőjére hazánkban, csatlakozzon résztvevőink köréhez!

Vegyen részt az E.ON nyereményjátékában, mellyel ingyenes részvételt nyerhet a konferenciára! Önnek nincs más dolga, mint 2015. május 11–24. között kitölteni kérdőívünket, ami maximum 3 percébe kerül. Minden héten az első 5 kitöltő konferencia belépőt kap a rendezvényre.
(Kérjük, hogy a cég energiaügyeiben kompetens személy töltse ki a kérdőívet! Az adatlap kitöltése nem jelent automatikus regisztrációt a konferenciára!)

Regisztráljon a konferenciára itt, ahol további információkat is talál.

Üdvözlettel:
E.ON Energiakereskedelmi Kft.


Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, ide kattintva leiratkozhat.