[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Biblia-kockaKöszöntelek Isten áldásával!

Nem tudom, mi a véleményed a Biblia-kockáról? Én gyermekkorom óta használom... Néha minden nap, néha csak alkalmanként... Sokszor, ha tanácstalan vagyok, imádságban megállok az Úr előtt és kérek tőle egy üzenetet. Nagyon sok nehéz időszakban volt az Úr eszköze a tanácsolásban. 

Mert úgy tapasztaltam meg, hogy az Úr tud így gondolatokat ébreszteni, elolvastam a Bibliát elejétől a végéig és minden üzenetként hangzó Igét lejegyeztem. Nagyon sok áldást kaptam ezáltal és teljesen másképp láttam mindent.  Így született meg a teljes Biblia-kocka. 

Sokszor kapok olyan Igét reggel, ami felhívja a figyelmemet a békességre és valóban szükség van rá a munkahelyen. Olyankor hálásan gondolok arra, hogy Isten előre felhívta a figyelmemet... Vagy arra, hogy Isten fiaként kell élnem... Vagy éppen vigasztalást, biztatást kapok... Van olyan Ige, ami rhema-ként él bennem évekig, hosszú időre bevilágítja az utat előttem. 

Szóval készítettem kétféle Biblia-kocka dobozt. Egyikben az igehelyek vannak kicsi kártyán - a Biblia összes üzenetként hangzó Igéje - ki kell keresni a Bibliából. A másikban nagyobb kártyán leírt Igeversek, amiket azonnal lehet olvasni - 188 db. Csatoltam egy plakátot róla.

Mindkét doboz 2500 Ft - az önköltségen felül alapítványunk munkájának támogatására. 

Szeretném kérdezni, hogy te szeretnél-e vásárolni, illetve megmutatnád-e az általad ismert testvéreknek, hogy lenne-e rá igény?

Köszönöm szépen:
Magdi

--
Honlapjaim:
www.nemvagyegyedul.info
www.apostoli.hu/
http://pecs.apostoli.hu/


 
 
 
 

Attachment: bibliakocka plakat.jpg
Description: JPEG image